Hopp til hovedinnholdet

Vil være russ, men har droppet ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg droppet ut siste året på videregående på påbygg på grunn av at jeg måtte fordi jeg hadde litt over 10 prosent i alle fag. Jeg gikk på skolen helt fram til jul. Jeg hadde planer om å vær russ og det har alltid vært noe jeg har sett fram til. Jeg har også russegruppe der jeg har betalt mye for gensere og alle tror eg skal vær russ i gruppen. Jeg har også en LS billet jeg har brukt over 2500kr på

SVAR

Besvart 19.02.2019 17:14:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Friår eller slutte på skolen - husk på dette

Dette må du ordne dersom du vil ta et friår fra videregående skole, bytte utdanningsprogram eller slutte underveis i skoleåret.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Kjøpt russeutstyr du angrer på?

Har du kjøpt russeklær i feil størrelse, eller er teksten på russekortet feil? Husk at vanlige forbrukerrettigheter også gjelder for deg som er russ.

 

Les mer
account_circle