Hopp til hovedinnholdet

Spørsmål om russetiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:) Jeg er 19 år og starter i 3. Klasse etter sommeren. To uker ut i semesteret gjorde jeg noe jeg hadde veldig lyst til nemlig å bytte til musikklinje. Men det medførte at det beste var å starte i 2. Klasse en gang til i og med at jeg skulle få med meg musikkfagene jeg da trenger. Jeg er på konsept med vennene mine fra den forrige skolen og skal være russ med dem. Skal på landstreffet i Stavanger nå i Mai og ser frem til det, men så leste jeg nettopp, og fikk hjertet i halsen litt, at det som kreves for å komme inn er gyldig billett, bankkort(ID), samt «skolebehov som bekrefter at man er avgangselev gjeldene år». Hva vil det si? Jeg har jo skolebevis men er det et spesielt skolebehov man får som avganselev som jeg ikke har som gjør at jeg da ikke kommer inn? Har lest om at man selv kan velge hvilket år man vil være russ når det skjer slike ting som gjør at man går VGs over mer enn 3år. Hva gjør jeg? Er det noe slags skriv/forklaring jeg må ha med?

SVAR

Besvart 10.03.2019 22:49:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ung.no – kvalitetssikret informasjon til ungdom

Ung.no er det offentliges informasjonskanal for ungdom. Her får du svar på det du lurer på. Nettstedet er drevet av Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir).

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
account_circle