Hopp til hovedinnholdet

Hva svarer jeg når de spør hvorfor jeg kjører etter russebussen deres?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei (: jeg lurer på en ting ifjord kjørte jeg etter en russebuss på moped fordi jeg ikke fikk rulle med de det var jo selvfølgelig litt trist også har jeg ingen venner også kom det bort 2 jenter og fikk litt negativt oppmerksomhet men det stanset ikke meg i og være meg selv hvis jeg har lyst til og være på samme plass som russen for og se hva de gjør så gjør jeg det det jeg lurer på er hvis det skulle komme bort et par jenter for de vil jo legge merke til det etterhvert når. Du kjører etter russebussen og de kommer bort og spør hvorfor du kjører etter dem du kan jo ikke liksom si at jeg har ingen venner derfor kjører jeg etter dere for og se hva dere gjør hva kan jeg svare da på en narturlig måte hilsen en ellers snill gutt men sliter med venner takker så mye for svar

SVAR

Besvart 10.03.2019 19:04:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle