Hopp til hovedinnholdet

Hva er straffen for å blit tatt med 3 gram hasj?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

for en stund tilbake sendte jeg en melding om å kunne kjøpe 3g hasj. politiet fant ut, og kom og ransaket rommet mitt men fant ikke noe. jeg ble kalt inn på avhør 1-2 uker senere. det er første gangen jeg hadde noe med politiet og gjøre. de sa at jeg kom til og få straff hvis jeg ikke ble med på en ruskontrakt. jeg ble med på kontrakten for jeg ville ikke ha noe på rullebladet. jeg fikk aldri vite hvor stor straff jeg hadde fått hvis jeg ikke hadde blitt med på ruskontrakten. hadde vert litt fint og vite ca hva straffen hadde vert, men jeg har ikke funnet noe på det.

SVAR

Besvart 18.03.2019 14:33:48
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
attach_file

- Hvordan skal jeg klare å slutte med hasj?

"Jeg vil, men klarer ikke å slutte med hasj. Jeg tok noen trekk fra en joint da jeg var 12, og så var jeg hekta. Nå er jeg 16 og når jeg ikke får meg noe så får jeg angst".

 

Les mer
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
account_circle