Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at noen russ skal komme etter meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er litt redd. jeg filmet at jeg tok klistermerket til en russegruppen under skoen å sa jeg tråkket i drit (var bare for tull) og så la ut på my story på Snap Chat, var bare meningen at de nærmeste skulle se det men ja noen fra russegruppa fikk se den uansett. så jeg fikk melinger om at jeg burde være redd osv osv men jeg viste hva jeg hadde gjort feil så jeg tok meg sammen får og snakke med dem men så skrev han at hele gjengen skulle komme osv så jeg ble veldig redd men jeg sto der allikevel og jeg sto der i en time og ventet men ingen kom. jeg trodde de hadde lagt det bak seg og vi kunne leve livene våres men nei nei de fortsatte nå nylig å nå er jeg veldig redd fordi det er snart mai og alt det der. hva burde jeg gjøre? (takk for svar) ps sorry for dårlig staving og alt men hadde litt dårlig tid :)

SVAR

Besvart 01.04.2019 11:10:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

- Truer en annen med vold

Jeg blir plaget av noen i nabolaget, og er lei av å høre dem snakke dritt om meg. Jeg ropte til den ene at jeg skal få med noen kompiser og knekke fingra på ham for å lære ham å holde kjeft. Er det ulovlig å si?

 

Les mer
attach_file

Kontakt politiet

Ringer du 02800 kommer du til nærmeste politidistrikt, og du får svar uansett når på døgnet du ringer.

 

Les mer
account_circle