Hopp til hovedinnholdet

Svarteliste på skolen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Her i byen og på skolen jeg går på er det vanlig med en svarteliste. Dessverre blir denne svartelisten "frekkere" og er egentlig nå bare for å være slem og få de svartelistede til å føle seg dårlig, i stedet for noe morsomt. Det er også vanlig at russen plager de svartelistede på ubehagelige måter som f.eks å binde dem fast utenfor skolen i undertøy, tvinge dem til å kle av seg og kjøre avgårde med klærne eller bare å kidnappe deg og sette deg av et helt annet sted. Problemet er at jeg mest sannsynlig er på denne svartelista til våren pga folkene jeg henger med. Jeg er livredd for at russen skal gjøre noe av dette med meg. Selv om det er ulovlig og jeg kanskje kunne anmeldt for det eller noe sånn, er det jo fortsatt skikkelig flaut å bli hengt ut sånn foran skolen og russen. Samtidig har jeg lite lyst til å si ifra om at jeg ikke vil bli svartelistet, da dette blir sett ned på som pinglete osv. Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 04.04.2019 09:27:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle