Hopp til hovedinnholdet

Jeg er redd for at jeg ikke blir med i en russgruppe neste år...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg ønsker å bli russ 2021. Jeg går yrkesfag med 3-årig utdanningsprogram, så jeg blir ikke lærlingsruss. Men jeg er redd for at jeg ikke blir med i en russgruppe. Jeg ser alle nåværende russ har gruppe, og har festet litt med noen russ. Det ser så gøy ut. Jeg har ikke planer om å ha russebuss, siden keg mener det er bortkastet penger. Jeg har lyst på en russegruppe, men ser ingen potensielle som jeg kan spørre. Jeg har venner, men ingen close venner på mitt kull. Så jeg er litt stuck. Jeg vil liksom ikke gå glipp av russetiden på grunn av det heller... eller være alene russ. Jeg vet ikke hvordan jeg skal gjøre dette. Har jo ca ett år på meg til å få dette boks, men aner ikke hvordan. Å spørre den i klassen eller klassen jeg kommer i neste år er uaktuelt, siden jeg går i en klasse der alle er gutter, og jeg vil gjerne være i en jentegruppe

SVAR

Besvart 26.04.2019 09:13:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle