Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg bli inkludert i russetiden?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Russetiden har begynt og jeg føler meg ensom. Jeg var ikke veldig interessert i russetiden på grunn av mangel på kolleger, men jeg visste at jeg vil delta. Jeg har ikke venner i skolen, og det er vanskelig for meg å få nye kontakter eller bli involvert i russetiden. I løpet av videregående skolen føler jeg at jeg er ikke akseptert og behandles på en annen måte enn andre. Under videregående skole endret jeg fra en åpen person til en introvert. Jeg har inntrykk av at folk i klassen min ikke liker meg, og det er vanskelig for meg å snakke med noen på grunn av mangel på selvtillit, og at det norske språket ikke er mitt morsmål. Jeg vil gjerne endre det, men det er vanskelig på grunn av den dårlige verdien av meg selv. Jeg brukte ikke penger på russetiden bare på russeklær og russekort. Jeg vil gjerne endre situasjonen min og ha minner om russetiden men vet ikke hva kan jeg gjøre...

SVAR

Besvart 29.04.2019 13:27:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Ensom? Du er ikke alene!

De fleste føler seg ensomme på et eller annet tidspunkt i livet. Du kan føle deg ensom når du er alene, men også sammen med andre mennesker.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
account_circle