Hopp til hovedinnholdet

Hvordan tjener penger til russetiden.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! er i en vennegjeng på ca 14 personer (vi planlegger å bli minst 20-24) som nettopp har begynt planlegging av russetid, der vi vet vi ønsker å være på en buss. Vi har lyst å spare opp så mange penger som mulig via dugnader og arbeidsdugnader, sponsorer osv så vi slipper å betale mye fra egen lomme. Hvor mye er det mulig å tjene på dette?, og hvordan kan vi eventuelt skaffe oss sponsorer og slike ting?. Vil nemlig ikke bruke alt for mye penger i russetiden heller med tanken på at jeg selv ikke har en jobb og vil ikke be foreldrene mine om penger hele tiden. Hvilke dugnadsider vil dere anbefale der vi kan tjene så mye som mulig og er trygg å stole på?. takk på forhånd:)

SVAR

Besvart 05.05.2019 20:49:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hva koster russetiden?

Du kan være russ og bruke masse penger, eller du kan være russ og bruke minimalt med penger. Hvor mye penger du bruker på russetiden kommer helt an på hva du har tenkt å gjøre.

 

Les mer
account_circle