Hopp til hovedinnholdet

Venninne blir med annen russegruppe

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går 1.på vgs og russetiden er et stort tema nå for tiden, vi snakker mye om hvordan gruppene kommer til å bli når vi er russ. Dette har jeg og min bestevennine snakket mye om, vi har lyst til å være på samme. Som det ser ut nå så er gruppene i klassen ganske splittet og en russegruppe med de man kan si populære jentene har blitt laget. Besteveninna og jeg har kjent hverandre lenge og er mye sammen, hun har på en måte en fot inne hos min gjeng og en fot inne i den andre. Hun har en annen god guttevenn som skal være med i den andre russegruppa, jeg har også kjent han lenge men føler at han ikke liker meg. uansett så vil han ha henne med i sin russegruppe, men jeg trodde at hun ville være med meg. idag fikk jeg en meldig fra hun der det sto: "Skulle bare si at jeg har fått meg russegruppe, så vet du det". jeg ble såret men føler liksom at jeg ikke har rett til det. Jeg har slitt mye med å passe inn og være med på fester og slikt, men det skuler jeg godt. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.05.2019 09:42:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Venner som "forsvinner"

Det er vanskelig å kjenne på følelsen av et vennskap ikke er like sterkt som det engang var.

Skrevet av Tiril, Ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
account_circle