Hopp til hovedinnholdet

Føler meg holdt utenfor i russetiden!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Russetiden har begynt og alle ser ut til å vite alt om alle aktivitetene som finner sted. Jeg har spurt noen i klassen om hvor de får slik informasjon fra. De har da lagt meg til noen grupper på facebook, men der står det nesten ingenting. For eksempel var det treff på Tusenfryd 30.04, noe som jeg først fikk høre de andre snakke om samme dagen. Jeg har spurt flere ganger om hvordan alle vet om alle aktivitetene, men får ikke noe svar som faktisk bidrar. Jeg føler at jeg allerede har spurt nok, så det blir nok litt mye hvis jeg spør om de kan si ifra til meg når det skjer noe gøy, ettersom det ofte skjer ting, og siden jeg ikke er så altfor god venn med dem. På forhånd, takk for svar!

SVAR

Besvart 06.05.2019 08:41:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle