Hopp til hovedinnholdet

Jeg er med i vennegjengen, men har ikke blitt invitert i russegruppa. Råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei har hatt en stor vennegruppe siden barneskolen og ungdomsskolen. Men jeg begynte på en skole og to andre begynte på en annen videregående mens majoriteten gikk på en annen. I VG2 fant jeg ut at denne vennegruppen hadde lagd en russegruppe for neste år uten å ha invitert meg.Jeg fatter ikke hvorfor de ikke hadde invitert meg. Jeg har prøvd å gi hint til dem om denne gruppen slik at de skal innse at jeg ikke er med i den og invitere meg. Jeg va med to venner medlem av denne gruppen og jeg sa «Jeg ser dere har vært ute ganske mye i det siste, har dere laget en ny chatgruppe?» venn nr Y sa «ja vi har en russegruppe» og samtalen gikk videre uten at jeg fikk sagt noe mer. jeg tror basert på dette at de vet at jeg ikke er med i gruppen men de ga ikke insiativet til å inv meg. vennene liker å være med meg men jeg fatter ikke hvorfor de ikke har invitert meg. det er litt rart å bare si «inviter meg til russegruppen deres» utifra det blå. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 25.05.2019 12:32:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle