Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst til å bli russ, men jeg får ikke lov av familien min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg begynner vg3 til høsten nå, og har lyst til å bli russ. skal ikke være helt crazy og drikke og blablabla, men vil være russ fordi jeg vil ferie at jeg snart er ferdig med skole + alle vennene mine er russ og jeg vil være med i samholdet og bli med på alt det de skal på. men jeg får ikke lov av familien min til å være russ. kan de egentlig nekte meg? blir 18 i januar, da er jeg jo myndig? jeg bor fortsatt med mor og far og det er vell sånn ''mitt hus mine regler'' opplegg, men da flytter jeg heller bare ut da? noe jeg heller ikke får lov til forresten. ugh skjønner ikke hvorfor de er så strenge og kontrollerende, er veldig flaut når de skal kjøre meg til en venninne og sitter utenfor i bilen HELE tiden helt til jeg skal hjem. de stoler jo ikke på meg og ja nei det er bare ufattelig dritt. men ja, hovedspm: kan de nekte meg i å bli russ?

SVAR

Besvart 24.06.2019 20:56:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle