Hopp til hovedinnholdet

Vil ikke bli med på alt i russetiden, men vil heller ikke bli ensom. Råd?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Dette er siste året mitt på skole, og da er man jo russ, men jeg vet ikke om jeg har noe lyst til å være russ. Jeg var med i en russegruppe med vennene mine som jeg fort meldte meg ut av fordi jeg ble så stresset att jeg klarte ikke mer. Tenkte kanskje å være russ uten russegruppe, men jeg har aldri vert noe festmenneske, og vil egentlig ikke bruke masse penger på russedress og russekort. Samtidig vil jeg ikke bli helt utenfor heller. Vet ikke hva jeg skal gjøre

SVAR

Besvart 03.09.2019 16:48:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle