Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke om jeg skal bli værende i russegruppen min.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg går i 1.klasse på vgs,og vi er ca 23 jenter som har startet opp en russegruppe.Jeg ble med i gruppen fordi jeg trodde vi bare skulle begynne litt smått med planlegging av russetiden,men nå som jg har vært på noen møter ogsånt,så har jo folk begynt å finne sponsorer og tenker at vi skal begynner å selge dopapir osv allerede nå.Jeg syns ærlig at det er veldig tidlig å starte med alt nå, og jeg synes de andre jentene tar det så sykt seriøst allerede.Jeg vil liksom være med i gruppa fordi ca alle vennene mine som jeg er med daglig er med,men jeg synes d blir så stress når vi skal begynne med alt på en gang nå,vi har jo bare gått på vgs i ca 2 mnd.Så jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, fordi jeg vil jo være med,men samtidig har jeg litt lyst å droppe ut av gruppa siden de tar det så seriøst allerede i 1.klasse.Jeg skjønner at man må starte tidlig for å få inn nok penger til buss og alt det der, men SÅ tidlig som nå? Jeg føler jeg er den eneste i gruppa som syns det er tidlig.Hva skal jeg?

SVAR

Besvart 20.10.2019 01:56:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Jeg vil ikke være russ - hva skal jeg si?

"Hei. Jeg er egentlig russ neste år, men har ikke lyst til å bruke masse tid og penger på russetiden. Faktisk vet jeg ikke om jeg vil være russ i det hele tatt. Er det noe galt med meg? Ingen tenker jo sånn(...)".

 

Les mer
account_circle