Hopp til hovedinnholdet

Hvordan tjene penger til russefeiringen

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg skal være russ nå i 2020 og gleder meg veldig. Jeg er ikke på buss eller i gruppe eller noe sånt, men jeg har kjæreste i gruppe og vet hvem jeg skal på landstreff med og sånt. Men jeg trenger å tjene litt penger og skulle gjerne ha dekket mesteparten og helst alt av penger som går med. Vet man kan tjene en del på dugnader, men dette er vel ikke mulig dersom man ikke har russegruppe? Hvilken annen måte kan man tjene penger på uten å være avhengig av gruppe eller fast jobb? Hva skjer om russeklærne ikke passer, kan man bytte de da? Og hvor høy prosent alkohol kan man kjøpe når man er 18/19 år? Mvh jente som gleder seg til russetiden

SVAR

Besvart 06.11.2019 13:01:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Aldersgrenser og alkohol

Det er aldersgrenser både for servering og salg av øl, vin og brennevin. Det er ikke lov å servere eller selge alkohol til personer under 18 år.

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
attach_file

Søker du jobb for første gang?

Trenger du en deltidsjobb ved siden av skolen? Eller er du på leting etter sommerjobb? Her er våre tips til deg som søker jobb for første gang.

 

Les mer
attach_file

Slik finner du ledige jobber

På jakt etter jobb? Her er en oversikt over hvordan du kan gå frem for å finne ledige jobber.

 

Les mer
attach_file

Hvordan skrive jobbsøknad?

Hvordan formulerer du en søknad? Hva er viktig å ha med? Ung.no gir deg tips til jobbsøknaden.

 

Les mer
account_circle