Hopp til hovedinnholdet

Jeg har ingen russegruppe, hvordan kle meg og hva sier jeg om noen spør?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er russ i år. Det har blitt mye komplikasjoner med venner som ditchet russegruppa osv, så har ingen gruppe eller noen å ferie russetiden med, utenom noen venner på en annen skole i byen min. Jeg lurte derfor på, når russetiden kommer, hva slags topp skal jeg ha på meg? Alle går med russedress/bukser og hettegenser/t-skjorte med logoen til gruppa si. Men jeg har ingen gruppe. Hva er evt. vanlig å ha på, på rulling, landstreff osv når det kommer til klær? Og hva skal jeg si hvis noen spør hvem gruppa mi er?

SVAR

Besvart 19.01.2020 12:15:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle