Hopp til hovedinnholdet

Hva tenker dere om at jeg vil bytte skole for å være med på russebuss?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette høres kanskje litt sprøtt ut, men jeg har et ønske om å bytte skole pga. Russetiden. Jeg går vg2 studie nå, og har ønske om å bytte skole når jeg skal begynne på VG3. Jeg vet at jeg må kontakte karriereveileder osv. for å bytte skole. Jeg vet også at jeg må ha en god grunn for å bytte (det har jeg også - ikke russetiden altså). Det jeg lurer på hva dere tenker om å bytte skole til en storby, for å forsøke å bli med på en russebuss på starten av VG3. Jeg kjenner ingen på russebussen, men håpet mitt er at jeg forhåpentligvis kan komme inn på et vis. Er også klar over at jeg med inn med en del penger, siden jeg blir medlem seint. Grunnen til at jeg brenner for å være med på en russebuss er, fordi jeg er et festmenneske. Jeg elsker å feste samt få seg nye venner. Jeg tror at det å være med på en russebuss vil hjelpe meg med dette. Hva tenker dere om dette i sin helhet?

SVAR

Besvart 14.02.2020 20:58:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Drikking i russetiden - hvor går grensen?

Sjekk hva som er de farligste russeknutene og hva som skjer med kroppen når du drikker. Ta ansvar for at deg selv og vennene dine i russetiden.

 

Les mer
account_circle