Hopp til hovedinnholdet

Gleder meg så sykt til å være russ om 4 år!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg gleder meg så sykt til og være russ går i 9.klasse. Jeg holder nesten ikke ut og vente til 2024 når jeg ser andre russ nå nærme mai ute. Men jeg har ingen venner på skolen hadde ei for 4 måneder sida men vi krangla så nå er det ikke noe mer med hun er alene men lærerne hjelper meg og sosialisere meg. Tror alt blir bedre når jeg starter på VGs men er redd for og bli alene i russetida og ikke få vært russ siden jeg gleder meg noe insane. Og er redd siden mamma lar meg ikke ha bankkort eller noe og tjener lite i ukeslønn av mamma så er redd jeg ikke har økonomi til russetiden siden jeg antagelig ikke får bestilt noe av russe tinga på nett når jeg ikke har bankkort. Eller er det sånn at jeg kan kreve bankkort og ordne selv etter fylt 16 eller er det 18?

SVAR

Besvart 27.04.2020 15:52:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Bankkort for de mellom 13 og 18 år

Dette må du vite om du vil ha bankkort før du fyller 18 år.

 

Les mer
attach_file

Jenter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 9 og 15 år starter det for jenter. Men det er store forskjeller.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
account_circle