Hopp til hovedinnholdet

Mine nærmeste vil ikke ha meg med i russetiden

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei!jeg er en jente på 18 år, snart ferdig med vg2. jeg går rett på sak. jeg er redd jeg må feire russetiden som vandreruss alene. mine nærmeste vil ikke ha meg med, de planla gruppen uten å inkludere meg. istede så tok dem inn en helt ny jente....jeg og vennene mine hadde virkelig planlagt å være russ sammen...men nå er dem "for mange" de er 7 stykker....jeg blir lei meg av dette her.jeg vil jo feire russetiden med de jeg kjenner best, men nå vurderer jeg å ikke være russ fordi jeg er redd for at jeg er den som er alene i russetiden..

SVAR

Besvart 27.04.2020 10:26:28
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Redd for å bli alene i russetiden?

Har du ingen eller få venner på skolen din, og er redd for å bli alene eller føle deg utenfor i russetiden? Sjekk våre tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle