Hopp til hovedinnholdet

Noen spørsmål om russetid 2021

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg lurte på et par ting om russetida, siden jeg er russ i 2021: 1. Hva brukes egentlig russebuss/van til? Fester man i bare den? Eller har man vors der og deretter kjører sjåføren videre hjem til noen folk som arrangerer fest og møtes der? 2. Når man bestemmer navnet på russegruppa er det mange som har tre ulike navn, hvorfor er det slik? Har hørt om sånn dekknavn og konseptnavn ellernoe, men vet ikke helt hva det betyr... 3. Når burde man begynne planleggingen av russetida? Jeg er som sagt russ i 2021 og har enda ikke dannet en gruppe med noen eller spart opp penger enda. 4. Må man være russ i vg3 hvis man går studiespesialiserende, eller kan man isteden være russ i vg2? Har en venninne som er ett år yngre enn meg og ville ønsket å være på gruppe med henne, selvom hun går et år under meg. Takk for svar :)

SVAR

Besvart 27.04.2020 15:56:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Økonomitips for russen

Russ i år, eller kanskje i gang med å planlegge russetida neste år? Her er noen gode tips du bør ta med deg på veien.

 

Les mer
attach_file

Smart å vite om russebil og russebuss

Når russetida nærmer seg er det mange som vurderer å skaffe seg russebil eller russebuss. Det kan være kjempemorsomt og veldig sosialt, men husk å sette deg inn i regelverket - ellers kan det hende bilen eller bussen ikke kommer på veien i det hele tatt!

 

Les mer
attach_file

Åtte tips til en bra russefeiring

Russetiden skal være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Sørg for at den blir nettopp det med disse tipsene.

Skrevet av Hanna, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle