Hopp til hovedinnholdet

Hvordan droppe ut av russegruppa uten å såre de andre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg på en russebil med 4 andre. Jeg og en annen fra russegruppa ønsker ikke dette, og vil heller være med en annen gruppe. Hvordan skal vi si dette til de andre i gruppa utenatt de blir såret? Vi vil beholde de som venner, så hvordan skal vi gjøre dette på en vennlig måte? Vi lurer på hvilke grunner vi kan si til de andre, som er vennlig og såpass forståelige slik at vi ikke de ikke blir sure. Hadde vært fint om dere kom med noen "løgner" som vi kunne bruke. For å være helt ærlig så er vi ikke en så sammensveiset gruppe. Vi er en gjeng samlet fra 3 ulike skoler, og jeg er det bindende leddet fordi jeg kjenner 2 fra en vennegruppe og 2 fra en annen vennegruppe. Vi er ganske forskjellige, og den eneste fellesinteressen vi har er at vi liker å drikke alkohol. Derfor dannet vi denne gruppa så vi kunne drikke sammen i russetida. Håper dere kan komme med noen flere argumenter for det sistnevntet blir litt lite. Setter pris på hva som helst! :)

SVAR

Besvart 24.06.2020 11:24:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennskap, både verdifullt og sårbart

Hvordan skal man få en god venn, hva er en god venn og hvordan holde på en god venn? Vennskap er viktig, og noen ganger litt vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Russetid

Kan du være russ når du vil? Når starter russetiden? Kan du bestemme selv hvilken farge du vil ha på russeklærne? Og når bør du starte planleggingen av russetiden? Få svarene her!

 

Les mer
attach_file

Åtte tips til en bra russefeiring

Russetiden skal være en av de beste opplevelsene i livet ditt. Sørg for at den blir nettopp det med disse tipsene.

Skrevet av Hanna, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
account_circle