Hopp til hovedinnholdet

Økonomiske forpliktelser etter kjøp av russevan.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne men vi kan starte med at jeg er en gutt på 19 år. I år har jeg vært russ og var en del av en russegruppe og vi hadde kjøpt en russevan som vi brukte til rulling. Denne vanen står på mitt navn. Noe skjedde da og jeg forlot gruppen mens russetiden fortsatt var i gang og vanen står jo enda på mitt navn. Har fått en del regninger fra parkering, bom og forsikring. Dette har vært et ganske stort press på meg ettersom jeg ikke har hatt noe med russegruppen å gjøre lenger. Har prøvd å snakke med folk i gruppen men det høres ut til at de unngår å snakke med meg pga hver gang jeg snakker med dem så handler det bare om regninger som jeg må ta ansvar for. Er blitt veldig irriterende nå og jeg vil bare vite hva jeg burde gjøre. Takker for svar.

SVAR

Besvart 23.06.2020 10:29:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Bruk konfliktrådet - unngå merknad på rullebladet

Har du havna i en konflikt? Konfliktrådet kan hjelpe deg med å finne en løsning - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle