Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått russ klærne mine og alt sammen. Men jeg veit ikke når jeg kan begynne og bruke dem ??

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei jeg er russ iår. Jeg har fått russ klærne mine og alt sammen. Men jeg veit ikke når jeg kan begynne og bruke dem ?? Tenkte ikke på skolen, men rundt i byen og fester +++ ?(Bor i Fredrikstad) Vil begynne på russeknutene, men veit ikke om det er lov og starte såpass tidlig som i Mars ? Veit dere når jeg kan starte med dette ? Takk på forhånd .

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei, og takk for at du skriver til oss!

 

De fleste kick off ligger rundt 22.-27. april. Du får vite når den første offisielle russedagen i ditt område er fra det lokale russestyret. Fra da av og frem til 17. mai kan du bruke klærne dine akkurat når og hvor du vil.

 

Man begynner ikke med russeknuter før den faktiske russetiden er i gang, altså fra slutten av april. Likevel kan russestyret på skolen din holde ulike arrangementer og innsamlingsaksjoner (eksempelvis Krafttak mot kreft) før den tid, hvor deltakelse kan gi knuter i luen når russetiden begynner. Dette må du avklare med de russeansvarlige på trinnet ditt. 

 

Det er fremdeles ikke blitt satt opp en låst timeplan for russetiden i år, men om du sjekker Facebook-siden til Russ 2012 får du oversikt over de ulike russearrangementene som pleier å finne sted. Du blir også informert når det har blitt satt sikre datoer for 2012. 

 

God feiring!

 

Hilsen Ungdomsredaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Russetid
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om russetid