Hopp til hovedinnholdet

Har en sterk sjalusi/sinne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg trenger bare og få dette ut .. Ja for det første jeg sliter veldig med en utrolig sterk sjalusi/sinne som bare bygger seg opp. Jeg vet ikke hvorfor det er sånn men f.eks hvis kjæresten min snakker om eksen sine eller hvis jeg får sett er bilde av dem blir jeg utrolig sjalu jeg greier ikke og styre det, det bare kommer. Jeg begynner og overtenke og det jeg tenker på er at fy faen han har hatt sex med hu, klådd, hatt følser for hu og de tankene gjør meg rett og slett kvalm og det som er værre er at de fleste han har hvert sammen med har hvert mye penere en meg osv og det gjør meg redd for at han plutselig skal finne på og ta en av dem til bake jeg greier ikke styre følsene og tankene mine. Jeg bekrymer meg for ting jeg ikke behøver og bekymre meg for og jeg blir nesten gal og det andre er at uansett hva jeg har på meg osv føler jeg meg aldri fornøyd jeg hater kroppen min eller rettere sagt jeg hater meg selv jeg skulle bare ønske jeg kunne være glad

SVAR

Besvart 24.01.2015 16:29:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Hvordan kombinere venner og kjæreste?

Det er en deilig følelse, og det eneste du vil er antakelig å bruke all tid og energi på han eller henne. Men hva med vennene dine og deg selv? Glemmer du å ta vare på egne interesser og venners følelser midt oppi all forelskelsen?

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle