Hopp til hovedinnholdet

Han kalte meg stygge ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. for omtrent 2 år siden, hadde jeg en kjæreste. vi chattet på nettet, og skrev hyggelige ting til hverandre. men plutselig, begynte han å skrive mange stygge ting til meg.. han kalte meg hore og mange sånne type ting.. men noe jeg husker veldig godt av det han sa jeg lignet på var en mann. jeg husker det så godt enda. etter den episoden, var jeg helt knust og selvtilliten sank ned fra 10/10 til 1/10.. men jeg har klart å leve med det, og har snakket med mamma og pappa om det, men jeg klarer liksom ikke å slutte å tenke på det! jeg får også stadig vekk påmindelser fra folk som ringer meg med skjult nr om dette. trenger hjelp! noe mer jeg lurte på var; jeg føler meg veldig tykk og ekkel. jeg veier 72 kg, og føler at det ikke er riktig! finnes det produkter som jeg kan bruke for å se mer tynnere ut? MVH, jente 13

SVAR

Besvart 18.02.2015 11:18:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell trakassering

Har du blitt klådd på ufrivillig, blitt kalt hore, horebukk eller andre seksuelle skjellsord? Mange rapporterer at de har opplevd dette og annen form for seksuell trakassering og seksuell tvang.

 

Les mer
attach_file

Å dele andres nudes er #ikkegreit

#ikkegreit er en kampanje som retter fokus mot overgrep og krenkelser blant unge. Årets tema er deling av nakenbilder, og på ung.no/ikkegreit finner du info om GIFs, artikler og filmer om temaet.

 

Les mer
account_circle