Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke sammenligne meg selv med venninna mi...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hvordan skal jeg unngå å sammenligne meg selv med venninnen min? hun har alt; kjæreste, kule klær, absolutt alle liker henne og synes hun er fin. alle tror hun er så snill og smart og kul. men det er hun overhode ikke. hun er bare snill hvis det er til hennes egen fordel. hun er bare smart i de fagene vi har på skolen! men alle tror jo hun er smart ellers også, fordi ingen andre enn meg og noen andre er sammen med henne på fritiden. men hun er ikke smart i det hele tatt. bare så "smart" som samfunnet sier hun burde være. å hvis hun har feil, nekter hun for det eller så sier hun at det var det hun mente o.l. hun har en skikkelig stygg personlighet. men ingen vet at hun er sånn. alle liker henne. å jeg sammenligner meg med henne. men det går ikke fordi alle andre synes hun er perfekt. hvordan kan jeg da sammenligne meg med henne. det kan jeg ikke. så hvordan kan jeg slutte. jeg ønsker overhode ikke å være en så falsk person som henne, men fordi alle andre liker henne vil jeg det.

SVAR

Besvart 29.11.2015 15:40:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
account_circle