Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg sliter med dårlig selvtillit. Jeg føler meg rett og slett dårlig til alt! 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg føler at jeg sliter med selvtillit. Jeg er klassens dårligste i matte og alle andre grunnfag. Det er kjipt når læreren spør meg høyt i klassen når han vet at jeg sliter. Jeg går også på turn, men føler meg dårligere en folk som såvidt har hoppa på en trampoline før. Vennene mine skryter hele tiden av seg selv, og når jeg gjør noe sier bestevennen min at jeg er flink og at jeg får til ting som jeg faktisk sliter med å få til og ikke har fått til før. Da roper hun det høyt i køen at jeg burde skjerpe meg, men jeg får det faktisk ikke til! Jeg har prøvd å gi henne beskjed, men hun bryr seg ikke. Jeg skjønner jo at hun kanskje prøver å motivere meg. Men det hjelper over hodet ikke. Jeg føler meg rett og slett dårlig til alt! Visst jeg først finner meg noe jeg er god i, tar noen andre det ifra meg. Det føles som om jeg ikke kan være god i noe.,det er alltid noen som er bedre en meg i alt! Er dette normalt? Burde jeg få hjelp? Er det noe galt med meg? Jente 13.

SVAR

Besvart 01.06.2016 22:15:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle