Hopp til hovedinnholdet

Fjerne hår på armene?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg eg en mann på 19 år som lurer på en ting.. Jeg har en kjæreste på 18 år som jeg er veldig glad i og føler hun er den rette for meg. Vi har vært sammen nå i 2 år, og trives veldig sammen. Men det er noe som plager henne og meg bittelitt.. Hun har litt unormal hårvekst på armene, svarte hår itilleg. Noe som er synlig, og noe som svekker hennes selvtillit. Noe som jeg personlig synest er litt dumt også. Hun har mer hår på armene enn det jeg har, men jeg har ikke mye hår på kroppen. Tror du dette er mulig å fjerne permanent? Hvor mye ville det kostet ca? Om vi engang skulle fått en datter, og om hun fjerner håret på armene permanent.. vil da denne jenta få hår på armene? forblir det genetisk om hun fjerner det permanent eller blir hårcellene på enn måte drept? Dette synes jeg er veldig viktig å ta opp, noe som de fleste synest er veldig flaut å snakke om. Håper på å få svar innen kort tid.

SVAR

Besvart 19.11.2016 13:01:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle