Hopp til hovedinnholdet

Jeg har dårlig selvtillit og stefaren min sier ting til meg som gjør det verre. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. jeg er en jente på 15 år og jeg har veldig dorlig selvtillit. Jeg gråter hver gang jeg prøver å kle med fint eller å se bra ut, fordi jeg får ikke d til. Jeg gråter veldig ofte og tenker at jeg ikke er bra nokk... jeg føler meg som en grusom pasjon, men så spør jeg meg etterpå " hvorfor er jeg så grusom?" Men jeg får aldri til å svare på ta. Jeg har hatt dorlig selvtillit siden jeg varnliten, men de siste årene har d vært verre... for ikke så lenge siden, kunne jeg ikke engang gå ut av huset uten sminke. Jeg har lært meg å la være å sminke meg, men d er ikke nåe bedre. Jeg er sjukt lei av å ønske å bli nåe jeg ikke kan bli, men jeg er ukonfortabel i min eggent kropp også. En av grunnene jeg har fått så dorlig selvtillit er fordi jeg hører hver eneste dag " du er feil" " du ser ut som en pølse" "du ser utbsom et klovn, ta av den sminken" og jeg gråter så mye på grunn av d. Min stefar er ikke fornøyd meg meg, uannset hva jeg gjør, og d gjør meg å føle meg så lite verdt..

SVAR

Besvart 05.01.2017 13:25:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Novelle: "Mobbingen gjør meg svakere"

Det er egentlig ganske rart, det miljøet jeg er i, jeg blir mobbet.. Jeg kan innrømme det.. Men det er ikke fordi jeg er stygg, fordi jeg ikke har noe talent eller fordi jeg er ett freak, nei det er fordi jeg er pen, fordi jeg har talent fordi jeg er så utrolig langt fra ett freak...

Novellen er skrevet av Eva

 

Les mer
account_circle