Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg plutselig usikker sammen med folk jeg kjenner 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei:-) Jeg er en jente som vanligvis er i godt humør, har greie venner og familieJeg er vanligvis ikke redd for å snakke høyt foran andre. Jeg tror også at jeg blir ganske lett kjent med folk. Men i det siste har ikke selvtilliten min vært på topp. Sammen med enkelte personer som jeg egentlig kjenner, så føler jeg meg plutselig veldig usikker. Jeg vet ikke hva jeg skal si, og er livredd for å ende opp med disse menneskene alene. Jeg kan bli knallrød i fjeset mare av å snakke med de. Jeg har en mistanke om at dette er fordi jeg er veldig usikker på disse personene. Og det blir bare verre og verre... Spesielt sliter jeg med å se de i øynene. Plutselig så sier jeg noe som ikke ligner meg i det hele tatt. Men det verste er at jeg går og angrer SKIKKELIG på dumme ting som jeg har sagt i kanskje en måned etterpå. Dette plager meg, og jeg klarer ikke å være skikkelig glad.Jeg trenger hjelp til å finne ut hvem jeg er, og hvorfor ting har blitt sånn. Og til å legge ting bak meg. Pliiis hjelp!!!

SVAR

Besvart 20.04.2017 20:56:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen – kroppen er ikke lenger den samme, og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle