Hopp til hovedinnholdet

Sliter med veldig dårlig selvtillit, føler at jeg ikke greier noen ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 12 år,som sliter med VELDIG dårlig selvtillit.. Og det blir bare verre og verre..Jeg går rundt og føler at jeg ikke greier noen ting hele tiden..Og hvis jeg blir glad for at jeg greier er det alltid noen som sier at de gjør det bedre OSV.. Og på skolen,spiller vi ofte kanonball i friminuttet.Og da har vi sånn "fus og and valg" (Håper dere vet hva det er) Og da blir jeg alltid valgt til sist,fordi jeg er ganske dårlig i det.Og når jeg kommer på laget til noen av guttene begynner de og stønne og si:neiii! (Ikke alltid) Og når jeg er den eneste på banen igjen og greier og komme unna ballen,maser de bare om at jeg må ta pol.. (Noe jeg er veldig dårlig på) Og de sier at alle de andre er flinke,men med meg sier de bare alt det dårlige.Vennene mine gjør selvfølgelig ikke det,og de er snille og sier at jeg er flink og sånn,men det virker som at spesielt alle guttene hater meg..De kaller meg også negativitetsjenta,PGA et prosjekt for lenge siden hvor jeg sa nei til noe..

SVAR

Besvart 20.06.2017 08:29:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle