Hopp til hovedinnholdet

Kviser på ryggen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg har strevd med noe lenge nå og det er noe jeg er ekstremt flau over. Jeg har «kviser» over hele ryggen! I tilleg blør noen av de sånn at det blir rur og jeg har mange arr. Jeg bruker bio-oil, tea tree oil og skrubber ryggen i dusjen med såpe. Det er så ille at det gjør vondt. I tilleg må jeg alltid dekke det til med å ha på gensere som e sykt irriterende om sommeren. Jeg fikk heller ikke brukt kjolen min på juleballet siden ryggen vistes. Kjæreste har jeg og, vi har vært sammen i flere måneder og jeg vet at vi er klare for å ha samleie (stoler 100% på han). Men jeg vil ikke at han skal se ryggen min! Hjelp meg! Har helst ikke lyst til å besøke lege eller hudspesialist.

SVAR

Besvart 17.12.2017 13:15:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem? Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle