Hopp til hovedinnholdet

Jeg tror jeg sliter med dårlig selvtillit...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hva kan jeg gjøre? Jeg vet ikke men jeg tror jeg sliter med dårlig selvtillit. Jeg følger meg veldig stygg hele tiden, jeg er overvektig og føler meg ikke vell med meg selv. Jeg blir ikke mobbet, men jeg føler meg allikevel ikke bra. Jeg har heller ikke gode karakter på skolen. Noen ganger har jeg bare lyst til å grave min egen grav, men har aldri kuttet meg eller noe slikt. Har prøvd å trene og spise sunt men klarer det ikke. Og jeg går bare opp i vekt og jeg aner ikke hva jeg skal gjøre! Kan dere hjelpe meg og komme med noen tips?

SVAR

Besvart 05.02.2018 10:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle