Hopp til hovedinnholdet

Stjeler fra foreldrene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ung.no!<33 Jeg har et stort problem. Vet dette kan høres latterlig ut, men jeg vet ærlig ikke hva jeg skal gjøre. Familien min har veldig mye penger, så det gjør egt ikke noe sånn sett..men det er det at jeg stjeler penger fra kortet til mamma og pappa, og shopper klær og sminke til flere tusen kr..værste er at jeg ikke får dårlig selvfølelse etterpå..og mamma og pappa har selvfølgelig merket det, og spurt om jeg har tatt kortet dems og shoppa, men da har jeg jugd og sagt nei. Så de tror det er noen som har hacka bankkontoen dems elns.. Jeg er en veldig ærlig jente og alltid snill. Har sånn middels høy selvtillit, kommer ann på hvem jeg er med. Men når det kommer tik selvfølelse over ting jeg gjør, føler jeg ikke noe.. Jeg har ærlig blitt avhengig av å shoppe å bruker mange tusen kr på klær og sminke over nettet.. Hva skal jeg gjøre nå? Jeg kan IKKE innrømme det, da dreper de meg og kommer ALDRI til å stole på meg igjen..

SVAR

Besvart 08.02.2018 20:00:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Lyver du?

Velger du løgn fremfor sannhet noen ganger, og hvorfor blir det slik? Samvittigheten vår reagerer når vi lyver, men hvis det blir en vane å lyve, slutter samvittigheten etterhvert å virke så godt. Lyver du?

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle