Hopp til hovedinnholdet

Hvordan bygge tillit?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Siden jeg ikke kunne velge forelskelse så tenker jeg denne kategorien passer bra. Jeg er nemlig i et forhold med en jente på 17 og vi ble sammen for litt over 1 måned siden. Historien bak hvordan vi ble sammen var at jeg hadde en sommerflørt med bestevenninnen før jeg ble sammen med min nåværende kjæreste, også fikk jeg vite (på bursdagen min) av min nåværende kjæreste at denne flørten jeg hadde hatt hadde pult hennes eks mange ganger mens vi «var sammen» og når jeg konfronterte henne med dette fortsatte hun bare å lyve til hun tilslutt innrømmet det. Dette satte dype sår å er ennå dritt å tenke på. Spørsmålet mitt er da hvordan jeg skal få til å stole på noen igjen på den måten når jeg ble så lurt og såret forje gang? Kjæresten min nå er kjempeåpen og har ikke gitt meg en grunn til å tvile men føler jeg er veldig dritt siden jeg må «kontrollere» alt men er ikke meningen, kjenner bare ikke jeg klarer og bli såret slik igjen. Har du noen tips om hvordan jeg kan få tillitfølelsen tbake?

SVAR

Besvart 26.10.2018 12:51:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sjalusi og mistenksomhet - kjærlighetens bakside?

Sjalusi kan være som en liten djevel som gnager og fyller deg med vonde følelser. Det kan komme av at du selv har blitt sviktet, eller at du er redd for at du kan bli det.

Av ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

10 tips for et godt forhold

Noe av det hyggeligste i verden er å ha kjæreste, men det er ikke alltid lett. Hvordan opprettholder du og pleier et godt forhold?

 

Les mer
account_circle