Hopp til hovedinnholdet

Selvskader, er ekstremt deprimert og har angst. Ikke si at ting blir bedre.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg er en jente som selvskader og har mistet lysten til å gjøre noe, jeg sitter hjemme alene fordi jeg sliter ekstremt mye med deprison, sosialangst og selvskading. Har litt opp livet 3 ganger har mistet all form for venner og er alene. jeg skyller på meg selv fordi jeg er for ærlig, har ikke gode karaterer og livet går nedover, har ikke foreldere som føler de bryr seg. jeg stoler ikke på folk og orker ikke å høre det går bra og det tar bare tid, jeg har ventet i 6/7 år og det har blitt værre. jeg trenger folk som er enige med at livet ikke blir bedere, ikke folk som sier at alt blir bra når alle rundt ser det blir værre. (btw masse komma, punktum og skrivefeil

SVAR

Besvart 11.01.2019 21:58:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvskading - sett ord på det

Det kan være vanskelig å forstå hvorfor noen vil påføre seg selv kutt og sår. Selvskading er et emne som kan være vanskelig å snakke om, men åpenhet er ofte det beste.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle