Hopp til hovedinnholdet

Har mistet all motivasjon for skole

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er en jente på 18 år. Går rundt og føler mg konstant tom og ser nesten ikke poenget med noe, jeg orker bare så vidt å stå opp for å gå på skole og har ganske høyt fravær siden jeg ikke gidder å gå. jobber ikke med skole hjemme eller på skolen og bare dette semesteret har jeg sovet igjennom flere skoletimer, ja jeg er kanskje bare lat og har veldig dårlig selvdisseplin, jeg klarer å se dette selv men jeg klarer ikke endre på det, nå er jeg på et punkt hvor jeg ikke har noen mål, ingen interesser eller noe jeg vil gjøre, jeg ser ikke poenget med å leve (har ikke tenkt å ta selvmord elns altså, hadde aldri klart det, jeg bare ser ikke poenget med å gå rundt som en tom idiot) har ingen motivasjon, er alltid sliten når jeg kommer hjem fra skolen, har aldri matlyst lengre, klarer ikke skaffe meg jobb, har ikke personlighet og vil egentlig bare ligge i senga og se på TV. Føler meg veldig hjelpesløs, dum, lat og sytete. Vet ikke hva jeg skal gjøre, Plis hjelp.

SVAR

Besvart 19.01.2019 16:40:14
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du har rett til rådgiving på skolen

Som elev har du rett til hjelp for å finne deg til rette på skolen, og til å ta gode beslutninger og fremtidige yrkes- og utdanningsvalg.

 

Les mer
attach_file

Tips for å endre uvaner eller slutte med noe

Ønsker du å slutte med noe, starte med noe eller forandre på noe? Vi gir deg råd for en varig endring, så det ikke bare blir med tanken.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle