Hopp til hovedinnholdet

Lider av flinkpikesyndromet

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har to søstre som vinner over meg på omtrent alle arenaer. Den vanligste situasjonen er vell at de er eldre enn meg, men neida de er yngre. De er flinke i iderett, har gode karakterer og utrolig mange venner. Jeg derimot har dysleksi, en medfødt skade på det ene beinet. Uansett hvor mye jeg leser, og uansett om jeg trener dobbelt så mye så går det bare ikke!!! Det er så utrolig irriterende, og jeg er så lei av å bli slått av dem. Er det noe jeg kan gjøre for å få meg selv til å slutte å irritere meg over dette? Å nei det hjelper ikke å si at jeg må tenke på at det finnes andre gode sider ved meg. Lider av vell sikkert flinkpikesyndromet så det hjelper nok ikke…

SVAR

Besvart 11.02.2019 20:42:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Sjalu på en venn?

Mange har opplevd den snikende sjalusien når en venn gjør det bedre enn deg på alle prøver, får flere "likes" på profilbildet sitt eller får seg kjæreste. Men hvorfor blir vi sjalu? Og hvordan kan vi takle det?


Av Hege, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle