Hopp til hovedinnholdet

Er det mulig for meg å få lån for å få råd til å operere puppene mine?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Heisann! Jeg er en jente på 20 år, har har i mange år slitt veldig med selvbilde mitt på grunn av puppene mine. Jeg har ekstremt små pupper å bruker nesten den minste bh-størrelsen. Jeg er stort sett fornøyd med kroppen min ellers, men er veldig missfornøyd med puppene mine. Jeg har lenge vist at jeg skal ta silikon å de aller fleste rundt meg støtter valget mitt å forstår at dette er noe jeg trenger for å føle meg bedre. Jeg sliter ofte med å finne klær som sitter fint å føler meg ekstremt lite feminin. Jeg er 168 høy å veier 60 kilo, så jeg er naturlig tynn, å jeg vet at det sannsynligvis er mye av grunnen til at jeg har så små bryster. Jeg har for tiden ingen fast jobb å går 1. året på sykepleien. Det jeg lurer på er om det er mulig å få penger i form av lån eller noe slikt sånn at jeg kan få tatt denne operasjonen så fort som mulig. Det er helt forferdelig for meg hvis jeg må vente 4-5 år før jeg har råd til å operere meg. Håper dere har ett bra svar til meg :) Mvh Jente, 20 år.

SVAR

Besvart 22.02.2019 15:31:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Selvfølelse og kroppspress

Fra vi er unge blir vi utsatt for ulike skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok, og sliter med dårlig selvfølelse. Må det være sånn?

Av Emilie, ungdomsjournalist

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle