Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler meg alene, trist, deprimert og sint og jeg sliter sosialt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg går i 7. Klasse og går ikke på noen sport, men blir tvunget til å gå korps selv om jeg hater det. Jeg har ingen nære venner, alle vennene mine møtte jeg ved å spille fortnite med dem før, men vi har sluttet å spille det. Jeg føler meg veldig alene å jeg føler meg bare trist,deprimert og sint. Jeg er en stor geek men jeg kjenner ingen andre som liker de samme tingene som meg. Jeg sliter sosialt og føler jeg ikke passer inn. De få gangene jeg er med andre føler jeg meg utrygg. Jeg har ikke sagt dette til foreldrene mine de vil nok bare si jeg overreagerer.

SVAR

Besvart 08.03.2019 19:01:26
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
account_circle