Hopp til hovedinnholdet

Jeg sliter med å være meg selv. Hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skriver til dere fordi jeg sliter veldig med å være meg selv. Helt siden jeg begynte på ungdomsskolen, har jeg vært «den stille» i klassen. Rekker aldri opp hånden, pleier kun å snakke/være med vennene mine. Jeg er egentlig ikke så sjenert, det er bare at jeg er en helt annen person på skolen. Å jeg er lei, jeg vil bli kjent med nye folk, jeg vil snakke i timene sånn at jeg kan få en bedre karakter og jeg vil få nye venner. Jeg har egentlig mange venner, men kun en som jeg faktisk liker å være med, men han bor 1 time unna. Jeg vil bare være meg selv, men får det ikke til. Å det er ikke en god følelse å være «den stille», alle tror ting om deg som ikke er sant, du får dårligere karakterer, ikke så mange venner og føler deg egentlig ganske ensom. Hjelp!

SVAR

Besvart 05.04.2019 16:50:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Innadvendt, utadvendt eller midt i mellom?

Trives du best i små grupper, eller får du mest energi av store forsamlinger? Liker du best å planlegge nøye, eller er du impulsiv og tar ting på sparket? Personlighetstypen din kan gi deg svaret.

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
account_circle