Hopp til hovedinnholdet

Har dårlig selvtillit og føler meg alene

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg sliter veldig med dårlig selvtillitt og selvfølelse. Jeg føler meg ikke attraktiv nok også er jeg sjenert i tillegg og har vanskelig å få venner. Jeg synes dette er et veldig vanskelig tema for meg og har derfor klart å snakke til en venninne med dette. problemet er bare at hu bor ikke nærme nok til at vi kan møtes ofte så jeg må nøye med med de "andre vennene" mine. Her har jeg lowkey prøvd å skyve det til å bli ett samtale emne, men føler jeg ikke får noe respons på at de vil snakke om det eller bryr seg, noe jeg blir veldig skuffa over i og med at det er min beste venninne. Jeg har også vanskelig å finne meg nye venner, går vg1 nå og mangler liksom den gjengen jeg hadde på ungdomsskolen da vi var flere. Vi ble splittet og har så og si null kontak med de nå. Siden det er russtid nå og alle begynner å planlegge vår kommende russetid om 2 år, føler jeg meg veldig alene. Det er en stor greie her jeg bor og derfor føler jeg meg veldig alene.... takk for svar på forhånd<3

SVAR

Besvart 15.05.2019 23:25:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ensom? Lav selvfølelse?

Du føler deg ensom. Tanker om at du ikke kan bli likt av noen kommer snikende. Du begynner å tro at du heller ikke er ønsket av noen. Du kan bruke timer, dager og netter på å plage deg selv med at du ikke er noe verdt og bare til bry. Dette er den lave selvfølelsens vonde sirkel.

 

Les mer
attach_file

Ikke så gode venner lenger?

Var du sammen med bestevennen din hele tiden før, men ser han/henne nesten aldri nå? Fortvil ikke. Du kan alltid redde vennskapet.

Skrevet av ungdomsjournalist Konstanse.

 

Les mer
attach_file

Sjenert eller sosial angst?

Du har sikkert følt deg sjenert noen ganger? De fleste vil kjenne på dette i noen situasjoner i livet, og noen vil merker det mer enn andre. Noen kan oppleve at de er mer sjenert i perioder av livet, for eksempel i ungdomsalderen.

 

Les mer
attach_file

Slik kan du avsløre en falsk venn

Har du opplevd å bli sviktet? Eller har noen plutselig ditcha deg? Les videre for flere kjennetegn på en falsk venn.

av Skage, ungdomsjournalist.

 

Les mer
attach_file

10 tips til å få nye venar

Dei fleste synes det er kjekt å få nye vener, men det er ikkje alltid like lett. Både på skulen og på fritida møter vi mange folk vi har lyst til å bli kjende med, utan at vi veit heilt korleis vi skal få det til.

Skrive av ungdomsjournalist Rakel.

 

Les mer
account_circle