Hopp til hovedinnholdet

Vil så gjerne at folk skal like meg, men blir sliten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg opplever å ha store humørsvingninger og av og til blir jeg veldig lei meg og begynner og gråte, fordi jeg ikke føler meg bra. Jeg er veldig aktiv i et politisk ungdomsparti, men kommer fra distriktet, så når jeg reiser på skoleringer osv må jeg ofte bli kjent med mange fordi jeg kankje er den eneste som er fra min plass. Jeg er en veldig utadvendt og snill jente som får seg veldig fort venner, men likevel får jeg ofte tanker om at ingen bryr seg virkelig om meg osv. Og spessielt i sosiale sammenhenger der jeg ønsker og bli godt likt. Jeg føler på en måte at jeg trengeer noen som gir meg en klem og gir meg fine ord at jeg betyr noe osv, men jeg tørr ikke si ifra fordi jeg føler man ikke skal syte, være lei seg med mindre man faktisk har en lidelse. Jeg sliter også veldig med å være meg selv, og det har jeg slitt med helt siden barneskolen, jeg vil så fryktelig at folk skal like meg.Jeg tror at det at jeg ble mobbet på barneskolen har noe med dette og gjøre.

SVAR

Besvart 11.06.2019 21:34:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle