Hopp til hovedinnholdet

Jeg tør ikke gå uten sminke. Det er et skikkelig stort problem for meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Vet ikke helt hvilken kategori dette går under, men jeg setter det her: Jeg tør ikke gå uten sminke, og det er et skikkelig stort problem for meg. Helt siden jeg begynte på VGS har jeg brukt fult dekkende foundation. Jeg har masse fregner og noen kviser og jeg hater egentlig alt i fjeset mitt. Derfor begynte jeg å dekke absolutt ALT og jeg har gjort dette hver dag siden vg1. Jeg tør bare å gå uten sminke med familien, og til og med der er det litt ukomfortabelt. Men greia er at jeg ikke tør å slutte nå. For det første hadde alle fått sjokk og ingen hadde kjent meg igjen, fordi det er et helt annet fjes. Og jeg hadde blitt så ukomfortabel, og ikke turt å snakke med noen. Jeg tør ikke bade med venner, overnatte hos venner eller andre ting hvor sminka må av. Er allerede usikker på resten av meg selv, og sminken hjelper litt på selvtilliten. Men jeg hater å sminke meg og jeg hater å se stygg ut, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lenger

SVAR

Besvart 12.06.2019 16:18:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kviser

Nesten alle unge får kviser på et eller annet tidspunkt, men hvorfor får vi dem? Og hva kan du gjøre for å bli kvitt dem? Her får du svarene.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle