Hopp til hovedinnholdet

Må jeg ha på kjole på skoleball?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg viste ikke hvilken kategori denne skulle inn under. Men ja. Det er ball om 2 måneder og alle snakker om det nå.... Jeg gruer meg egt litt til Ballet fordi jeg hater å ha på meg kjoler... Jeg føler meg kjempe stygg og veldig tykk, mens alle andre kommenterer at jeg er for tynn. Jeg sa for noen dager siden at jeg kanskje ikke skulle ha på meg kjole og blikkene og reaksjonene til de andre jentene.... Jeg vet ikke en gang om jeg vil på ballet nå om jeg ikke har på meg kjole... så føler meg skikkelig presset til å ha på kjole, men må jeg det? Er det et krav om å ha på kjole? Eller finnes det en annen løsning som er pyntet men bare ikke i kjole eller skjørt? Hilsen Jente 15

SVAR

Besvart 04.11.2019 13:22:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Føler du på kroppspress?

Fra vi er unge blir vi utsatt for skjønnhetsidealer. På grunn av dette føler mange at de ikke er bra nok. Men det trenger ikke å være sånn.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
account_circle