Hopp til hovedinnholdet

Sliter med selvtilliten min. Har ikke pupper, bruker 75A.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Er en jente på 17 år som sliter med selvtilliten min. Har ikke pupper, bruker 75A og gjort det i mange år nå. Prøver å like kroppen min som den er, men det er ikke lett.. De vokser ikke, ikke i det hele tatt! Både mor og andre jenter i familien har store, jeg går på p-piller og skulle så gjerne ønske at jeg hadde større! Blir så lei meg når de ikke vokser og jeg prøver å like meg selv for den så jeg er..

SVAR

Besvart 19.11.2019 16:30:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Er puppene mine normale?

Alle jenter får pupper. Noen får store, noen middels, andre får små.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle