Hopp til hovedinnholdet

Jeg føler at jeg ikke kan vise noen følelser og viser bare at jeg er glad.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Blir sliten av å sosialisere, men jeg vil helst ha mennesker rundt meg. Det er bare noen få personer jeg føler meg trygge på og kan prate i vei og har masse energi. Men jeg føler ofte at jeg må anstrenge meg når jeg prater med andre. Jeg blir liksom sliten. Jeg pusher meg alltid og fremstår selvsikker og sosial, jeg har alltid vært med på mange aktiviteter etter skolen og sånt og var liksom den jenta som var alt for snill og som smilte hele tiden, det er ikke den jeg er. så føler jeg meg bare helt tom. Jeg føler meg dum når jeg i det øyeblikket ikke har noen rundt meg, føler at alle ser på meg og tenker jeg er en taper. Men det er jo ingen som ser. Jeg klarer ikke å vise sorg heller, jeg stenger alt ute, jeg vil liksom ikke føle. Alt jeg viser er glede, hele, hele tiden. Jeg blir så sliten av det og føler meg så fryktelig falsk. Jeg tenker hele tiden at ingen liker meg og trekker meg unna andre, på grunn av det. Hvorfor er jeg sånn

SVAR

Besvart 19.05.2020 18:46:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle