Hopp til hovedinnholdet

Jeg er misfornøyd med formen på ansiktet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg sliter veldig med et asymmetrisk ansikt noe som gjør at jeg føler meg stygg, ekkel og annerledes fra alle andre. Øyet mitt er annerledes enn det andre og det ene kinnet mitt har mer fett og er mer «bollete». Tennene mine er også skjeve tross tannregulering. Jeg vil bare være normal. Og hver dag ser jeg hvor symmetrisk ansiktene til de andre er og der de tar bilder av hverandre hele tiden, mens jeg vil helst ikke bli tatt bilde av da jeg vet jeg er styggere da og ansiktet mitt er veldig skjevt. Jeg lurer på hvordan jeg kan endre det, for akkurat nå syns jeg det ikke er gøy og jeg tenker bare at ingen gutter spesielt får følelser for meg og bare syns jeg er stygg. Jeg syns også det er ukomfortabelt da jeg tenker hele tiden at folk ser det, spesielt ute blant folk. Kom gjerne med tips hvis dere har, for jeg er annerledes i utseende og slik vil jeg ikke ha det. Plis hjelp meg.!!!! Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 01.11.2020 12:05:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
account_circle