Hopp til hovedinnholdet

Jeg blir ofte kalt for feit og lignende ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg er en gutt på 15 år som vill ha litt info :/ jeg blir ofte kalt for feit og lignende ting av folk rundt meg selv om jeg veier 60kg, er ikke det normalt for en 15 år gammel gutt og veie? jeg har operert mandlene ut for ca 3-4 måneder siden og klarte ikke og spise, jeg var nede i 45kg på det verste før jeg klarte å få i meg litt mat, mamma mente at jeg så faktisk ja... var så tynn at det var rart.. :S da ble jeg ennå kalt feit åssånt.. og vell deg var jo ikke bra for selvtillitten :( jeg trener ofte.. og spiser nesten ikke frokost eller kveldsmat fordi vill ikke bli kaldt feit :( er det noe dere anbefaler meg og gjøre? vennene mine mener det jo på tull jeg vet det, men ordene di sier på en måte henger inni meg og jeg blir trist på det verste kutta jeg meg for å åtenke på noe annent enn ord :/ noen tips for å "styrke" selvtillitten? :)

SVAR

Besvart 18.08.2012 14:36:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på hva det er vanlig å veie?

Alle kropper er forskjellige, så det er umulig å si. Lurer du på hvilken vekt som er normalt for deg, bør du snakke med en lege eller helsesykepleier.

 

Les mer
attach_file

Tips til å spise riktig

Med forskjellige råd i media kan det være vanskelig å vite hva man skal spise for å være sunn. Se her hva Helsedirektoratet anbefaler.

 

Les mer
account_circle